30 Απρ 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔυΝαΤο !!!

(τίτλος εμπνευσμένος από γνωστό σύνθημα της ΠΑΣΠ...)

Καθημερινά πλέον εμφανίζονται όλο και περισσότερα αντιλαϊκά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ,ύστερα από την επιλογή της να προσφύγει στο ΔΝΤ. Η προσφυγή στο ΔΝΤ δεν είναι αναγκαιότητα όπως θέλουν να μας πείσουν. Το πρόγραμμα σταθερότητας και τα νέα μέτρα δεν είναι αναγκαία για να ξεπεράσουμε την κρίση που οι ίδιοι δημιούργησαν. Η ίδια η κρίση δημιουργήθηκε την πολιτική που εκτίναξε την εκμετάλλευση, μείωσε αποφασιστικά το μερίδιο του πλούτου που καρπώνονται οι εργαζόμενοι, κάνοντας τους πλούσιους προκλητικά πλουσιότερους και τους φτωχούς…περισσότερους και φτωχότερους.
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο μέχρι τώρα έχει οδηγήσει χώρες σε χρεωκοπία (πχ. Αργεντινή) Για να “δανείσει λεφτά” και να “σώσει” χώρες θέτει συγκεκριμένους όρους. Όρους οι οποίοι θα οδηγήσουν τις αμέσως επόμενες μέρες σε:
• Περαιτέρω αύξηση του ΦΠΑ και του ειδικού φόρου(καύσιμα,ποτά κα.)
• Οριστική κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα!
• Εξίσωση των ορίων συνταξιόδοτησης και παράλληλη αύξησης τους.
• Αύξηση των ορίων απολύσεων,κάτι που θα οδηγήσει σε τρομακτική ανεργία.

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που θα πάρει (για 2η φορά τους τελευταίους μήνες)η κυβέρνηση.
Είναι η ίδια πολιτική που στην εκπαίδευση με το Εθνικό Πλαίσιο Προσόντων, το “Πολυνομοσχέδιο” και την αναγνώριση των ΚΕΣ κάνει τα πτυχία απλά πιστοποιητικά, δημιουργεί ατομικό φάκελο προσόντων και εισάγει την έννοια του δόκιμου εργαζόμενου... Η πολιτική που έχει ως στόχο τη συμπίεση προς τα κάτω των επαγγελματικών δικαιωμάτων όλων των αποφοίτων, την πίεση των δημόσιων πανεπιστημίων για την εφαρμογή της εκπαιδευτικής αναδιάρθρωσης,την απαξίωση του πτυχίου μας. Σε μια περίοδο που η ανεργία καλπάζει, ο τρόπος με τον οποίο εντασσόμαστε στην εργασία ,η αξία του πτυχίου μας και ο τρόπος που αμειβόμαστε επιχειρείται να αλλάξει με τον πιο σκληρό τρόπο!
Αγώνας μαζικός, η απάντησή μας από δω και μπρος!!!
Χτυπάνε τη νεολαία και τους νέους εργαζόμενους, πετάνε στα σκουπίδια τα πτυχία των φοιτητών και ρευστοποιούν τα επαγγελματικά τους δικαιώματα με την αναγνώριση των κολλεγίων και του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων, σέρνοντάς τους σε έναν εργασιακό μεσαίωνα που οι ίδιοι ετοίμασαν. Προσφέρουν στους εργοδότες μια μάζα περιπλανώμενων διπλωματούχων, έτοιμους να υποταχτούν στους πιο ταπεινωτικούς όρους εργασίας.
Υπολογίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο!
Είναι σαφές ότι το μόνο μας όπλο να απαντήσουμε σε αυτή την επίθεση έρχεται μέσα από τις γενικές μας συνελεύσεις και τις αποφάσεις που αυτές παίρνουν!
Αυτές οι μέρες, είναι μέρες αγώνα! Είναι οι μέρες που ο κόσμος της εργασίας, η νεολαία και όλη η κοινωνία απεργούν, κατεβαίνουν στους δρόμους και αντιπαλεύουν τα πιο βάρβαρα οικονομικά μέτρα που έχει δει ο τόπος.Πρέπει άμεσα να δώσουμε μια ηχηρή απάντηση πως η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν εκπροσωπεί κανέναν. Έχει παραβεί κάθε προεκλογική δέσμευσή της. Δεν κάνει τίποτε διαφορετικό από το να εφαρμόζει τους νόμους της ΝΔ! Αποφασίζει υπό την εποπτεία ευρωπαϊκών κυβερνήσεων. Διαλύει κάθε κοινωνική κατάκτηση μαζί και τη δημόσια εκπαίδευση.
ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ! Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ,ΤΡΙΤΗ 4 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 12.00.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Γειά σου,

Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:
Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +18582644849

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Τις καλύτερες ευχές,
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com



3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου